banner bdd
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
Snuffelmat
9.50

Van elke mat is er maar 1 gemaakt, op = op! 
De opbrengst gaat naar de dierenvoedselbank. 

Afm 30 x 25 cm 

Kan jouw hond wel wat meer uitdaging gebruiken?
Schrokt je hond zijn maaltijden naar binnen?
De snuffelmat biedt in dat geval een oplossing.
 

De snuffelmat is een speciale mat met daarop allerlei stukjes fleece.
Door het reukvermogen te gebruiken, is het de bedoeling dat je hond hetgeen wat je hebt verstopt gaat vinden.
Dit kun je ergens op- of tussen de mat verstoppen voor je hond. 
 

  • Bouw het spelen op: het spelen met een snuffelmat zal voor je hond in het begin nog heel erg nieuw zijn. Hij zal niet direct weten wat hij ermee moet. Bouw het spelen daarom rustig op. Houd de moeilijkheidsgraad in het begin laag en bouw dat daarna langzaam op.
  • Speeltijd: van tevoren is het belangrijk om te weten dat het voor je hond niet goed is om de hele dag de snuffelmat tot zijn beschikking te hebben. Naast het feit dat het hem gaat vervelen als hij er de hele dag mee kan spelen, kan het heel erg vermoeiend zijn voor hem. 10 minuten spelen met de snuffelmat staat gelijk aan een uur wandelen. Probeer de speeltijd dus beperkt te houden. 
  • Opbergen: laat de snuffelmat niet altijd in de kamer liggen. Doe je dat wel, dan zal de mat op een gegeven moment normaal worden en zal je hond het niet meer interessant vinden om ermee te spelen of de hond zal hem zelfs gaan slopen. Geef de mat alleen wanneer het gebruikt wordt met het eten en ruim het daarna weer op.

Laat de hond NOOIT zonder toezicht met de mat spelen. 

De mat kan op 4 graden gewassen worden 
 

Welke snuffelmat
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN